x
  • Trouwuitnodiging Binnenkant
  • Trouwuitnodiging Dichtbij
  • Trouwuitnodiging Voorkant

Trouwuitnodiging
Titel
Trouwuitnodiging
Opdrachtgever
Myrthe en Thomas
Datum
Mei 2014
Voor Myrthe en Thomas ontwierp Rock9 een pop-up uitnodiging voor hun bruiloft. Ze wilden graag een kaart die heel persoonlijk was en die hun karakter zou weergeven. Het ontwerp moest vooral niet te traditioneel zijn en vrolijkheid uitstralen.
Rock9 ontwierp met veel plezier deze gave pop-up kaart met een licht retro sausje. Rondreizen in hun gele volkswagenbusje is iets wat zij erg graag doen en wat nog niet terug kwam in een ander element van de bruiloft. Myrthe en Thomas zijn in trouwkleding in hun geliefde busje gezet, welke uit de kaart naar je toe komt rijden.

x
  • 1
  • 2
  • 3

Omslag PHD 'Gianozzo Manetti's New Testament'
Titel
Omslag en uitnodiging PHD 'Gianozzo Manetti's New Testament'

Datum
2015
Dit lijvige doch boeiende werk van Annet den Haan betreft een uitgebreide studie naar Gianozzo Manetti's vertaling van het Nieuwe Testament. De letters op de kaft zijn geïnspireerd op daadwerkelijke letters uit de originele tekst. Daarnaast hebben we de uitnodiging / boekenlegger ontworpen in dezelfde stijl.

x
  • 13049 Kragt_Geboortekaartje slider

Geboortekaartje
Titel

Opdracht
Datum
Een stoer geboortekaartje voor een stoere baby, dat was de inzet van deze opdracht. De kleine held op de voorkant en het stoere lettertype geven hier vorm aan.
De achterkant van de kaart zet de toon van de voorkant voort en geeft meer informatie over het kindje. Het lettertype is strak, goed leesbaar en gedrukt in de kleur van de voorkant van de kaart. Leuk detail is dat de kleine held van de voorkant van de andere kant te zien is op de andere kant van de kaart.

x
  • kragt_kerstkaart_1
  • 12007_kragt_kerstkaart_2

Kerstkaart S-Clusiv
Titel
Kerstkaart S-Clusiv
Datum
2012
Vrolijk kerstfeest! En daar heffen we het glas op. Voor het kerstcadeautje voor de leden van S-Clusiv, werkplekken op Strijp S, hebben we een kerstkaart voor om de fles champagne ontworpen. Proost!

x
  • Therapiepraktijk Teuntje

Informatiekaart Therapiepraktijk
Titel
Informatiekaart Therapiepraktijk Teuntje
Opdrachtgever
Therapiepraktijk Teuntje
Datum
Juni 2014
Meer informatie
Website Therapiepraktijk Teuntje
Therapiepraktijk Teuntje is een jonge, frisse therapiepraktijk voor kinderen met uiteenlopende problemen. Ze wilde graag op een speelse manier in contact komen met haar doelgroep en heeft Rock9 gevraagd voor haar een flyer te ontwerpen. In plaats van een standaard flyer heeft Rock9 een informatiekaart ontworpen die interactie oproept, de kaart moet omgedraaid worden om beide kanten te kunnen lezen.
Er is gekozen voor een strakke lay-out in de steunkleur van de therapiepraktijk. Daarbij is een aansprekend icoon ontworpen, in de vorm van een vrolijk/verdrietig jongentje, om de doelgroep direct helder weer te geven.