x
 • Homepage
 • Samenkomsten
 • Goed
 • Fout
 • Impressie2
 • Impressie
 • Impressie 6
 • Impressie 5
 • Impressie 4
 • Impressie 3

Click 'n Comply
Titel
Opzetten grafische stijl en praktische uitwerking interactieve flowcharts
Datum
november 2014
Rock9 Design heeft voor een grote internationale klant meegedacht bij het opzetten van een nieuw concept. Hierbij worden interne gedragscodes op verschillende onderwerpen op een leuke en interactieve manier bij de medewerkers bekend gemaakt. In plaats van de doorsnee tekstdocumenten, is er een interactieve game opgezet aan de hand van een achttal onderwerpen. Door vragen te beantwoorden binnen dit onderwerp, leert de medewerker hoe in bepaalde omstandigheden gehandeld moet worden. Dit vertaald zich naar kleine verhaaltjes, waarbij de bruid uiteindelijk het aanzoek zal accepteren, of er juist achter komt dat haar man haar heeft bedrogen.
Rock9 Design heeft voor dit project samengewerkt met Oddessey Solutions om deze interactieve flowcharts op te zetten. Rock9 Design heeft hiervoor een complete stijl bedacht, en deze toegepast bij ieder onderwerp. Zo is er voor ieder onderdeel weer een unieke situatie en achtergrond bedacht en gemaakt, en zijn er speciale hoofdpersonen gemaakt die verhalen doorlopen. De uiteindelijke uitkomst bepaald óf de werknemer juiste keuzes heeft gemaakt of juist niet. Ook zijn er praktische zaken ingebouwd, zoals bijvoorbeeld de optie om direct aan de hand van gegeven antwoorden documenten te genereren en e-mails te verzenden.

x
 • MVK home
 • MVK toneelstuk
 • MVK masonry

Website Toneelvereniging
Titel
Website Toneelvereniging Meer Vreugde Kern
Opdracht
Webdesign
Datum
April 2013
Meer informatie
www.meervreugdekern.nl
Een nieuw fris en hip imago voor Meer Vreugde Kern.
Voor Veldhovense Toneelvereniging Meer Vreugde Kern heeft Rock9 Design een frisse nieuwe website ontworpen en gerealiseerd. Het kleurrijke ontwerp geeft een strak overzicht van de vereniging en haar activiteiten. De website kent verschillende features waaronder een dynamisch ledenoverzicht, uitgebreide toneelstukpagina's, roterende nieuwsberichten en online ticketservice.

x
 • homepage bb-bricks
 • winkelpagina bb-bricks
 • memberpagina bb-bricks
 • nieuwspagina bb-bricks

Webwinkel BB-Bricks
Titel
Webwinkel BB-Bricks
Opdrachtgever
BB-Bricks
Datum
Mei 2014
Meer informatie
Webwinkel BB-Bricks
Voor het innoverende BB-Bricks ontwierp Rock9 Design een strakke webwinkel. Met de kernwoorden 'clean', 'strak' en 'overzichtelijk' is een heldere website gebouwd waarbij het product letterlijk centraal staat.
De duurzame bouwblokken worden op een heldere manier geëtaleerd. Handige feature van de webwinkel is de rechter sidebar waarin altijd de inhoud van de winkelwagen te zien is, ook wanneer men tijdens het winkelen andere pagina's van de webwinkel bekijkt.

x
 • productoverzicht
 • overzicht2
 • Overzicht_footer
 • overzicht
 • nieuws
 • foto_uitgelicht

Website Kiviet Design
Titel
kivietdesign.nl
Opdracht
Het ontwerpen van een nieuwe website voor het vernieuwde Kiviet Design
Datum
Januari 2012
Meer informatie
http://kivietdesign.nl
Met de modernisering van Kiviet Design was het nodig om ook de website een nieuwe lik verf te geven. De nieuwe website wordt daarmee een stuk lichter, en moderner weergegeven. Door in het ontwerp in te spelen op de laatste trends rondom Metro-style achtige vormgeving ontstaat een speels geheel wat toch sterk gedirigeerd wordt. De verschillende onderdelen van het Kiviet design kunnen zo tot hun recht komen, maar toch onder een gezamenlijke noemer gevat worden. Een leuke feature van deze website bestaat uit een meescrollende sidebar, welke in de toekomst aangevuld wordt met extra opties.
De kleurstelling is volledig in lijn met het logo van Kiviet Design. In tegenstelling tot de donkere eerdere versie vormt deze lichte versie een verfrissend geheel. Daarbij is ook een duidelijke samenhang te ontdekken tussen het moederbedrijf Kiviet Design en hun outlet versie veemdesign.nl, welke Rock9 Design ook heeft ontwikkeld.

x
 • EW01
 • EW02
 • EW03
 • EW04

Eliëns Webshop
Titel
Eliëns Webshop
Opdracht
Opzetten van een webshop voor meubelzaak Eliëns
Datum
November 2012
Meer informatie
Eliëns webshop
Eliëns Exclusieve Interieurs wilde graag de stap maken om ook meubels via een webshop aan te bieden. Voor het ontwerp van deze site hebben wij de de originele website als inspiratiepunt gebruikt voor het opzetten van een nieuw format specifiek voor de webshop. Bij de ontwikkeling hiervan is er vooral gelet op de mogelijkheid tot een helder en strak silhouet, afgemaakt met het achtergrondpatroon dat ook op de originele website te vinden is. De heldere menustructuur maakt de grote verscheidenheid aan producten, de kracht van de webshop, inzichtelijk.
Voor de webwinkel is de handige ecommerce WordPress applicatie "WooCommerce" toegepast, aangevuld met het gebruik van een veilige payment provider. De module geeft voldoende opties om ook de individuele artikelen makkelijk aanpasbaar te maken, en de verschillende opties zichtbaar te maken. Daarnaast bevat de website een banner waarin reviews van bezoekers geplaatst kunnen worden, een slimme zoekmachine, een aantal contactformulieren voor mensen met aangepaste wensen en een duidelijk document met betrekking tot het nieuwe cookiebeleid.

x
 • Website Rock9 huisstijl banner

Rock9 Design huisstijl
Titel
Ontwikkelen Rock9 Design-stijl
Opdracht
Ontwikkelen van de huisstijl, logo en website Rock9 Design
Datum
Zomer 2012
Meer informatie
www.rock9design.com
Voor ons eigen bureau is het natuurlijk erg leuk om onze identiteit neer te zetten in de vorm van een huisstijl en logo. Het gefacetteerde lettertype past bij onze rotsige naam en levert een strak en creatief beeld op. De hippe kleuren complementeren zowel elkaar als de vorm. Samen vormt het een uniek geheel passend bij Rock9.
De website is ontworpen met de huisstijl als uitgangspunt. Uiteraard komt de kleurstelling terug maar daarnaast is ook de strakheid van het geheel doorgevoerd evenals de vormgeving van de tekst. De site is dynamisch en straalt frisheid uit, twee dingen die kenmerkend zijn voor het werk van Rock9.

x
 • veemdesign website

Veemdesign.nl
Titel
Website Veemdesign.nl
Opdracht
Het opzetten van een nieuwe website voor design meubel outlet Veemdesign te Eindhoven
Datum
Juli 2012
Meer informatie
www.veemdesign.nl
Gedurende twee jaar bevindt zich een designer outlet winkel als dependance van Kiviet Design zich in het oude Veemgebouw op Strijp-S te Eindhoven. Met als toepasselijke naam "Veemdesign" zocht de klant naar een meer representatieve website, waarop de artikelen goed tot hun recht zouden komen. Door gebruik te maken van stijlvol zwart in combinatie met de stijlkleur oranje van het logo, wordt er op die manier een nieuwe look aangemeten die past bij de winkel.
De website is een voorbeeld van de implementatie van custom ontwerpstijlen binnen een bestaand wordpress format wat specifiek is aangepast aan de wensen van Veemdesign. Samen vormt dit een nieuwe stijl, consequent doorgezet over de gehele website. Voor de klant zijn een aantal elementen specifiek aangemaakt en toegevoegd, zoals het reserveerformulier en een format waarbinnen nieuwe producten eenvoudig ingevoerd kunnen worden.